Integritetspolicy

Vi skyddar dina personuppgifter

Fridanyman.se drivs av företaget GFV AB.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild individ. Det kan till exempel handla om grundläggande uppgifter om dig, namn och kontaktuppgifter, men också din köphistorik.

Jag ser till att dina personuppgifter skyddas och att behandlingen av dessa följer de lagar och regler som gäller enligt General Data Protection Regulation (GDPR).

För att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt kan Fridanyman.se behöva använda dina personuppgifter för att möjliggöra och förbättra användning av webbutiken och andra digitala tjänster när du handlar.

Jag strävar alltid efter att behandla dina personuppgifter inom EU/EES-området.

Den information du skriver in vid besök på Fridanyman.se mottas och sparas, som exempelvis namn, telefonnummer, e-post eller annat. Jag använder informationen för att till exempel genomföra beställningar, svara på frågor och kommunicera med dig, samt förbättra funktioner i webbutiken.

Fridanyman.se kommunicerar med kunder via mejl, till exempel genom att skicka svar på frågor, orderbekräftelser, leveransbekräftelser och annat till din e-post.

Jag samarbetar med ett antal leverantörer när det gäller affärssystem, bokföringssystem, webbshopssystem, betalsystem och lagersystem. Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt mina instruktioner och får inte använda dina uppgifter för egna ändamål.

Jag respekterar din integritet och vill att du ska känna dig trygg att handla på Fridanyman.se. Jag ger inte ut dina kontouppgifter åt en tredje parts försäljare eller samarbetspartner utan att det är absolut nödvändigt för att fullborda din transaktion eller beställning.

Du kan även begära att få en kopia på de personuppgifter som finns om dig och du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.

Du kan begära att jag ska radera dina personuppgifter.

På Datainspektionens hemsida kan du läsa mer om dataskyddsförordningen och vilka rättigheter du har. Du kan också läsa på EU:s hemsida: www.gdpr.eu.

Om cookies

Den här webbplatsen innehåller cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Det finns två typer av cookies; den ena typen sparar en fil permanent på din dator, och den andra typen av cookies kallas sessionscookies. Under tiden du surfar på en sida, skickas den här cookien mellan din dator och servern för att kunna koppla information, som exempelvis vilket loginnamn du använder. Sessionscookies lagras inte permanent på din dator, utan försvinner när du stänger din webbläsare. Din webbläsare måste acceptera cookies, annars kommer du inte kunna lägga varor i din varukorg. Hur du ställer in användningen av cookies beror på vilken webbläsare du använder.

 

sv_SE