Glutenfri gnocchi med brynt salvia och vitlök

Glutenfri gnocchi med brynt salvia och vitlök

Glutenfri gnocchi är en otroligt snabb och enkel rätt som tillagas på några minuter. Jag valde att servera vår glutenfria gnocchi med brynt salvia, vitlök, chili och olivolja – så gott! Gnocchi går också väldigt bra att blanda ner i en krämig cashewsås, pesto eller varför inte en god tomatsås med näringsjäst på toppen? Servera gärna med något gott glutenfritt bröd.

Ingredienser ca 2 portioner:
1 paket glutenfri gnocchi
1 vitlöksklyfta
Olivolja
1 kruka salvia
Salt
Peppar
Chiliflakes

Gör så här:
1. Koka upp vatten till gnocchin. När vattnet kokar, lägg i gnocchin och koka enligt anvisning.
2. Hacka salvia och vitlök. Stek i en panna på medelhög värme med olivolja, salt, peppar och chiliflakes.
3. Tillsätt gnocchin i stekpannan, rör om och stek i några minuter.
4. Servera med lite extra olivolja, näringsjäst och något gott glutenfritt bröd.

sv_SE